Bitti bu iş! Emre Belözoğlu'nun 3. transferi Galatasaray'dan: Emre Çolak ve Ljajic'ten sonra…

Emre Belözoğlu, Emre Çolak ve Adem Ljajic'ten sonra bir transfere daha imza atmak üzere. Emre Çolak'a imza attıran, Adem Ljajic ile el sıkışan Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun çok istediği Sofiane Feghouli'yle de prensip anlaşmasına vardı. Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray Sofiane Feghouli'ye yarım sezon için ödeyeceği 1 milyon 925 bin euro ve bonuslardan kurtulmuş olacak.

Skorer

Emre Belözoğlu yönetiminde alt sıralardan şampiyonluk yarışına sıçrayan Başakşehir transferde gaza bastı. Emre Çolak ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan, Adem Ljajic ile el sıkışan Turuncu-Lacivertliler, Emre Belözoğlu'nun transferini ısrarla istediği Sofiane Feghouli'yle de prensip anlaşmasına vardı.

FEGHOULI GİDERSE GALATASARAY BÜYÜK BİR YÜKTEN KURTULACAK

Skorer'in haberine göre Başakşehir, Sofiane Feghouli'yle anlaşırken transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray Feghouli'ye yarım sezon için ödeyeceği 1 milyon 925 bin euro maaş ve bonuslardan kurtulmuş olacak.

KATAR VE ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFLERİ REDDETMİŞTİ

Galatasaray'dan yeni kontrat bekleyen ancak talebine karşılık bulamayan Sofiane Feghouli, futbol kariyerine İstanbul'da devam etmek istediği için Başakşehir'i tercih etti. Hatırlanacağı üzere Cezayirli futbolcu Katar ve Arabistan'dan gelen teklifleri reddetmişti.

Galatasaray'dan kaçtı, Volkan Demirel kaptı! Karagümrük'ten flaş transfer