Edin Visca transferi resmen açıklandı! Bonservisi de belli oldu

Trabzonspor Edin Visca transferinde mutlu sona ulaştı! Göksel Gümüşdağ ile Ahmet Ağaoğlu transferle ilgili son kez bir araya geldi ve Trabzonspor Edin Visca ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-Mavililer transfer için Başakşehir'e 3 taksit halinde 4,3 milyon euro ödeyecek. Edin Visca'ya ise yarım sezon için 750 bin euro, kalan 3 sene için ise toplam 4,5 milyon euro ücret verilecek.

Trabzonspor, Fenerbahçe ile transfer yarışına girdiği Edin Visca'da mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavililer transferi KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Bordo-Mavililer, Edin Visca ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

EDIN VISCA'NIN BONSERVİSİ VE MAAŞI BELLİ OLDU

Trabzonspor Edin Visca transferi için Başakşehir'e 3 taksit halinde 4,3 milyon euro ödeyeceğini açıkladı. Oyuncuya ise yarım sezon için 750 bin euro, kalan 3 sezon için toplam 4,5 milyon euro verileceği duyuruldu.

Acun Ilıcalı, Hull City'ye ilk transferini TFF 1. Lig'den yaptı

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ, AHMET AĞAOĞLU VE EDIN VISCA'DAN ORTAK BASIN TOPLANTISI

Öte yandan Göksel Gümüşdağ, Ahmet Ağaoğlu ve Edin Visca ortak basın toplantısı düzenledi. İlk olarak söz alan Gümüşdağ şu ifadeleri kullandı:

"Edin Visca'yı isteyen başka kulüpler de vardı ama Trabzonspor ve Ahmet Ağaoğlu daha istekliydi. Abdullah Avcı, Edin Visca'nın Trabzonspor'u tercih etmesinde etkiliydi.

Edin Visca 6-7 yıldır gol ve asist sayılarında ligde istikrar yakalamış bir oyuncu ve bizim kulübümüzün sembol isimlerinden biri. Ona sonsuz teşekkür ediyorum."

Bu arada Göksel Gümüşdağ, Edin Visca transferi için Trabzonspor'dan futbolcu almayacaklarını açıkladı.

Göksel Gümüşdağ sonrası söz alan Ahmet Ağaoğlu ise şöyle konuştu:

"Edin Visca transferi 2 aylık bir süreçti. Şu saat itibariyle transferi neticelendirmiş bulundurmaktayız. 3,5 yıllık süreçte en zorlandığım transferdi. Kulübün en değerli oyuncusu. Hocamız da çok istiyordu.

Edin Visca ile de çok iyi şartlarda anlaştık. Ücret anlamında büyük bir kolaylık sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Bizim için önemli bir transferdi. Hocamız Abdullah Avcı da çok istiyordu. Önemli katkı vereceğinden hiç şüphemiz yok.

Sportif, ekonomik ve idari anlamda planlı bir çalışmanın sonucunda biz buralara geldik."

Son olarak söz alan Edin Visca ise şu ifadeleri kullandı:

"Bildiğiniz gibi 10 seneden sonra bu günlere geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın Göksel Gümüşdağ benim babam gibi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bana müsaade etti. Çok teklif aldım ama beni bu kadar isteyen başka bir kulüp olmadı.

Heyecanlıyım ama diğer yandan çok mutlu ve istekliyim. Beni tanırsınız her sezon yeni bir hedef koyarım. Tekrar şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi'nde yaşamak istiyorum.

Sadece bu sene değil 2-3 sene boyunca sezona damga vuracağımızı düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde yeni başkanımla kupa kaldıracağız.

Trabzonspor beni uzun süredir istiyordu. Onlara çok yakın hissediyorum. Taraftarların desteğiyle sahada elimden geleni yapacağım."