'Bitti bu iş' derken Kylian Mbappe hayatının şokunu yaşadı! Herkes bu videoyu konuşuyor

Real Madrid'e transfer olacağı iddia edilen Kylian Mbappe'nin PSG ile yeni sözleşme konusunda anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak Fransız ekibinin sponsor reklamında Kylian Mbappe'nin yer almayışı kafaları karıştırdı.

Fransız devi Paris Saint-Germain, GOAT adlı giyim firmasıyla sponsorluk anlaşması yaptı. Firmayla çekilen reklam filminde Messi ve Neymar da dahil takımın yıldız isimleri yer alırken, Kylian Mbappe'nin yer almayışı gündeme bomba gibi düştü.

KYLİAN MBAPPE'NİN DURUMU NE OLACAK?

Real Madrid'e transferi beklenen Kylian Mbappe için geçtiğimiz günlerde PSG ile anlaştığı haberleri çıkmış, bunun üzerine Madrid ekibi gözünü Erling Haaland transferine çevirmişti. Ancak yaşanan bu son hadise sonrası Mbappe'nin geleceği için kafalar karıştı.

Sponsor tanıtım reklamında takımın yıldızlarından Lionel Messi, Neymar, Marco Verratti, Presnel Kimpembe ve Achraf Hakimi yer alırken Fransız yıldızın bulunmaması gelecek sezon takımdan ayrılacak iddalarını güçlendirdi.

MACRON BİLE DEVREYE GİRMİŞTİ

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kylian Mbappe'nin PSG'de kalması için Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron dahi devreye girmişti. Ancak henüz yeni sözleşme imzalamayan yıldız forvet için en büyük aday Real Madrid olarak gözüküyor.