Bitti bu iş! Cengiz Ünder'in yanına bir Türk daha: İmzalar atıldı

Marsilya'da gösterdiği muhteşem performansla takımının ligi 2. sırada bitirmesine katkı sağlayan Cengiz Ünder'in yanına bir Türk daha geliyor. Galatasaray'da sözleşmesi biten Bartuğ Elmaz, Cengiz Ünder'in takım arkadaşı oluyor.

Roma'dan kiralık olarak gittiği Marsilya'da gösterdiği performansla alkış toplayan Cengiz Ünder, takımının ligi 2. Sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti almasında büyük pay sahibi olmuştu. 46 maça çıktığı Marsilya formasıyla 13 gol 5 asistlik performans sergileyen Cengiz, karakteriyle de hem kulüpte hem de taraftarlar nezdinde sevilen bir isim haline geldi. Marsilya yönetimi ise satın alma opsiyonunu kullanarak Cengiz Ünder için Roma'ya 8.4 milyon euro ödeyerek transferi gerçekleştirdi.

CENGİZ ÜNDER'İN YANINA TÜRK YILDIZ GİDİYOR

aksam.com.tr'nin haberine göre; Cengiz Ünder'in performansı sonrası Türk pazarına girmek isteyen Fransız ekibi, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Bartuğ Elmaz ile anlaştı. Devre arasında 1 milyon euro ücretle transferi bitirmek isteyen ancak sarı kırmızılı takımın olumsuz geri dönüşü sonrası sezon sonunu bekleyen Marsilya, Bartuğ ile her konuda anlaşmaya vardı.

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz ile 4 yıllık anlaşma imzalayan Marsilya, bu transfer döneminde daha şimdiden Cengiz Ünder ile birlikte 2 Türk isme imza attırmış oldu.