Bitti bu iş! Beşiktaş Cyle Larin'in yerini doldurdu bile: Rakam belli oldu

Sürüncemede kalan Cyle Larin'in yeni sözleşme konusu Beşiktaş'ı yeni arayışlara itti. Siyah-beyazlılar Cyle Larin'in yerine İsveçli genç yetenek Jacob Ondrejka için kulübü Elfsborg ile 2.5 milyon euroya anlaştı. Beşiktaş, 19 yaşındaki Ondrejka'nın ailesini ikna etmeye çalışıyor.

Cyle Larin out Jacob Ondrejka in! Ceyhun Kazancı'nın İsveç genç yetenek havuzundan ilk sıraya yazdığı Jacob Ondrejka'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cyle Larin'in yerine arayışlara başlayan Beşiktaş, 1.5 aylık görüşmelerin neticesinde Jacob Ondrejka'nın kulübü Elfsborg ile anlaşmaya vardı.

CYLE LARIN'İN YERİNE JACOB ONDREJKA

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, transferi bonuslar dahil 2.5 milyon euro bonservis bedelle bitirdi. Ondrejka ile bu süreçte görüşen ancak ailesinin engeline takılan siyah-beyazlılar, bu sorunu da aşmak üzere.

Genç kanat oyuncusunun ailesi, Avrupa'nın önde gelen liglerinde forma giymesini istiyordu, bu nedenle başlangıçta sıcak bir yaklaşım sergilemedi. Ancak Beşiktaş'ın ısrarlı tutumu ve Ondrejka'nın planlar içerisindeki öneminin aktarılmasıyla birlikte yumuşadı.

12 MAÇTA 5 GOLE KATKI

Sol kanat mevkiinde oynayan Ondrejka'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 650 bin euro. Cyle Larin'in takımdan ayrılması durumunda sol kanat bölgesine İsveçli monte edilecek. Bu sezon takımıyla 12 maça çıkan Ondrejka, 2 gol attı, 3 asist kaydetti

Beşiktaş'tan Tokmac Chol Nguen hamlesi! Bu sezon Macaristan'ı sallamıştı