Bitti bu iş! Anthony Nwakaeme Fenerbahçe'de: Trabzonspor'da deprem

Anthony Nwakaeme transferinde gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı. Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı. Başarılı futbolcunun nihai kararını 2 hafta içinde vereceği kaydedildi.

Ajansspor

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye bir futbolcu daha kaptırmak üzere: Anthony Nwakaeme. Son dönemde Filip Novak, Jose Sosa gibi isimleri ezeli rakibine kaptıran Trabzonspor, bir darbe de Anthony Nwakaeme'den yemek üzere.

ANTHONY NWAKAEME FENERBAHÇE İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Nwakaeme ile 3 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardı. Habere göre Fenerbahçe, Nwakaeme'ye 2 milyon 750 bin euro ücret ve 1,5 milyon euro imza parası verecek.

SON KARARINI 2 HAFTA İÇİNDE VERECEK

Öte yandan Anthony Nwakaeme'nin Katar dahil birçok kulüpten teklif aldığı ve nihai kararını 2 hafta içinde vereceği kaydedildi.

ANTHONY NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR İSTATİSTİKLERİ

Trabzonspor'un 2018-19 sezonu başında Hapoel Beer Sheva'dan 1,1 milyon euro karşılığında transfer ettiği Anthony Nwakaeme, Bordo-Mavili formayla 141 maçta 44 gol, 40 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Fatih Terim kariyer imzasını sürpriz ülkeye atıyor! Dünya Kupası'na gidecek

Ve Okan Buruk için beklenen teklif yapıldı! Adım adım imzaya...

Joachim Löw mü, Jorge Jesus mu derken... Fenerbahçe'de beklenen hoca kararı çıktı