Bıraktım seni

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi döneminde başlatılan ‘Bırakmam seni' kampanyasına özel dikilen ‘Bırakmayanlar Anıtı' kaldırıldı. Birçok ünlü ismin yer aldığı anıt büyük ilgi görmüştü.

AKŞAM SPOR

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi döneminde, "Bırakmam Seni" kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanyaya destek olanlar için Tüpraş Stadyumu'nun önüne 'Bırakmayanlar Anıtı' dikilmişti. Kulübe yardım amacıyla hayata geçirilen kampanya büyük ilgi görmüş ve dünyanın her yerinden binlerce taraftar Siyah-Beyazlılar'a destek vermişti. Anıtta Beşiktaş'a maddi yardımda bulunan binlerce taraftar ve kampanyaya destekte bulunan Beşiktaşlı ünlü iş adamlarının isimleri de yer alıyordu.

80 MİLYONU GEÇMİŞTİ

Siyah-Beyazlılar'da belli bir miktarda bağış yapan kişilerin isimlerinin yer aldığı bu anıt stadyumun önünden kaldırıldı. Beşiktaşlı taraftarlar, anıtın olduğu alanı paylaşarak bu duruma tepki gösterdi. Kara Kartal 'Bırakmam seni' kampanyasında 80 milyon TL'yi aşan bir meblağ toplamıştı. Siyah-Beyazlı taraftarlar da SMS yoluyla takımlarına destek olmuştu.