Bırakmam Seni bağış nasıl yapılır? Bırakmam Seni kampanyasından ne kadar para toplandı?

Vodafone Park'ta 9 Ağustos'ta gerçekleşecek Beşiktaş'ın ‘Bırakmam Seni' bağış kampanyası gecesi Kanal D'den yayınlanacak. Bırakmam Seni bağış gecesinin sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan yapacak. Alışılmış bir program yapmak istemeyen siyah-beyazlılar, BKM ekibiyle ortak bir organizasyona imza atacak. Peki, Bırakmam Seni kampanyasından ne kadar para toplandı?

Maddi anlamda yaşadığı zorlukları 'Bırakmam Seni' kampanyasıyla bir nebze olsun azaltmak isteyen siyah-beyazlılar pazar gecesi Kanal D ekranlarından yapılacak olan canlı yayınla yardım gecesi düzenliyorlar. Yardım gecesine birçok ünlü isim de destek verecek. Programın sunuculuğunu ise Yılmaz Erdoğan yapacak. Peki, Bırakmam Seni kampanyasından ne kadar para toplandı? Bırakmam Seni bağış nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler..   

BIRAKMAM SENİ KAMPANYASINDAN NE KADAR PARA TOPLANDI?

Şu an itibarıyla BIRAKMAM SENİ kampanyası kapsamında; 00266987 adet destekte bulunuldu.

Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası nedir? Bırakmam Seni bağış gecesi hangi kanalda?

BIRAKMAM SENİ BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasına kredi kartı ile, sms ile, EFT/Havale ve Ptt şubelerinden destek verilebiliyor.

“Bırakmam Seni” yazıp 1903'e gönderenleri bir sürpriz bekliyor. SMS gönderenler arasından yapılacak çekilişle bir kişiye Ankara, iki kişiye de İstanbul'dan ev verilecek.

Kampanya için özel tasarlanan ve YouTube'dan izleyebileceğiniz “Bırakmam Seni Marşı”nın klibinde giyilen formalardan ise sınırlı sayıda üretildiği kaydedilirken, yayın sırasında taraftarlar bu formaları da açık artırmayla satın alabilecek.

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli?