‘Bırakın gidelim hocam' Abdülkadir Parmak da dahil 2 isim Trabzonspor'dan ayrılıyor

Abdülkadir Parmak'ın Trabzonspor macerası sona eriyor. Sezonu Kayserispor'da kiralık geçiren Abdülkadir Parmak, Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini Abdullah Avcı'ya bildirdi. Parmak'ın yanı sıra Erce Kardeşler de Bordo-Mavililere veda etmeye hazırlanıyor.

Fanatik

Abdülkadir Parmak altyapısından yetiştiği Trabzonspor'a veda ediyor. Geride bıraktığımız sezonda Kayserispor'da kiralık forma giyen oyuncu, Bordo-Mavililerden ayrılmak istiyor. Abdülkadir Parmak konuyla ilgili kararını Abdullah Avcı'ya iletti.

Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi belli oldu! Herkese ters köşe: Süper Lig'de kaldı

ABDÜLKADİR PARMAK VE ERCE KARDEŞLER AYRILIYOR

Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Abdülkadir Parmak, düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak istemesi sebebiyle Bordo-Mavililerden ayrılıyor. Abdülkadir Parmak'ın yanı sıra Erce Kardeşler de aynı kararı aldı ve bunu Abdullah Avcı'ya iletti.

KAMPA KATILMAYACAKLAR

Hem Abdülkadir Parmak hem de Erce Kardeşler'e izin çıkarken iki futbolcu da Trabzonspor'un yeni sezon kampına katılmayacak. Abdülkadir Parmak Kayserispor ile 13 maça çıkıp 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

ERCE KARDEŞLER 8 AY ÖNCE SÖZLEŞME YENİLEMİŞTİ

Altınordu'dan kadroya katılan Erce Kardeşler ise Uğurcan Çakır'ın gölgesinde kalmış ve yedek kulübesine hapsolmuştu. Erce Kardeşler henüz 8 ay önce 4 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Ve Mohamed Salah transferini resmen duyurdular! 2 katı maaş verdiler, imzalıyor