Bir talip daha! Dev kulüp Victor Osimhen için devrede

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için bir sürpriz talip daha çıktı. Nijeryalı golcü için Ada kulübü devreye girdi. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde Napoli'den Galatasaray'a kiralık olarak gelen Victor Osimhen için İngiliz basınından sürpriz bir iddia geldi.

Galatasaray kariyerine hızlı bir giriş yapan ve 4 maçta 2 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan Victor Osimhen'in talipleri artmaya devam ediyor. İngiliz basınında yer alan habere göre, İngiltere Ligi ekiplerinden Arsenel, Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

ARSENAL'IN TRANSFER LİSTESİ HAZIR

Bu sezon Premier Lig'e iyi bir başlangıç yaparak başlayan ve 3.sırada yer alan Arsenal, Victor Osimhen dışında Viktor Gyökeres, Alexander Isak, Santiago Gimenez ve Benjamin Sesko'yu da listesine aldığı öğrenildi.

KASIMPAŞA MAÇINDA SAKATLANDI

Galatasaray'ın, Süper Lig'in 8. haftasında evinde Kasımpaşa'yla 3-3 beraber kaldığı maçta 2 gol atan ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Nijeryalı futbolcunun, milli ara sonrası takıma dönmesi bekleniyor.

OSİMHEN'İN SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplam 4 maça çıkan 25 yaşındaki forvet, bu maçlarda 2 gol atarken, 4 de gol pası verdi.