Bir nebze taraftardım

“Buraya gelmeden önce bir nebze Beşiktaş taraftarı olduğumu söyleyebilirim. Daha önce de Beşiktaş'a denk geliyordum. Rakip olarak maçlara çıkmıştım.”

AKŞAM

Kartal'ın stoperi Omar Colley, "İlk derbimde kazandığımız için mutluyum. Fenerbahçe maçındaki galibiyet camia için önemliydi. Beşiktaş'la hep bir yerlerde bir bağlantım olmuştu. Yeni bir takıma geldiğiniz zaman heyecanlı gelirsiniz ama kötü bir zamana denk geldi. Ama bu kimsenin suçu değil. Hocamızla aramız çok iyi, iyi bir ilişkimiz var. Buraya gelmeden önce bir nebze Beşiktaş taraftarı olduğumu bile söyleyebilirim. Daha önce Beşiktaş'la denk geliyordum. Rakip olarak maçlara çıkmıştım. Atmosferin ne kadar iyi olduğundan daha önce bahsedilmişti." dedi.

MERT GİBİ KALECİ GÖRMEMİŞTİM

Omar Colley, "Benim işim gol atmak değil, öncelikli görevim savunma. Tayyip Talha'ya geçmiş olsun diyorum. Aslan gibi güçlü dönecektir. Yanınızda kimin oynadığından ziyade, iletişiminiz önemli. İyi iletişim sayesinde şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Derbiden sonra hocamız çok mutluydu. Tarih yazdığımızı söyledi. Emirhan İlkhan ile Beşiktaş hakkında konuştuk. İyi bir çocuk. Ben de orada kendisine yardımcı olmaya çalıştım. Çok iyi bir potansiyeli var. Umuyorum kalıcı olur. Türk ve İtalyan futbolu farklı yapılara sahip. Mert kadar topla ilişkisi bu kadar iyi olan başka bir kaleci görmedim. Mert Günok, birlikte oynadığım en iyi kaleciler listesinde kesinlikle liste başı olacaktır. F.Bahçe maçından önceki günlerde, maçın önemiyle ilgili çok fazla şey kendisinden duydum. Bu da Mert'in liderlik özelliğini gösterir." yorumunu yaptı.

BASKI YAPTILAR

Beşiktaş, MHK Başkanı Lale Orta'nın derbideki Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili "Doğru değil" sözleri sonrası teşekkür ederek, "HANIMEFENDİ'nin açık sözlü ve cesur davranışının devamlılık kazanarak TFF'nin tüm kurullarına ve yetkililerine sirayet etmesini umuyor ve diliyoruz" açıklamasını yaptı. Kartal, ayrıca"TFF Başkanı Büyükekşi, almış oldukları hukuk dışı ve adil rekabetle hiçbir şekilde bağdaşmayan skandal kararla ilgili olarak ısrarla 11 Süper Lig kulübünün söz konusu kararın destekçileri oldukları yönünde kamuoyunu yanıltmayı amaçlayan söylemlerde bulunmaktadır. Bazı kulüplere kararlarını değiştirmesi için baskı yapılmıştır." bildirisini yayınlayarak kulüplerin görüşlerini açıkladı.