Bir garip Vedat Muriqi kararı! Herkes tüm hafta 'nerede?' diye sordu

Lazio'dan Mallorca'ya transfer olan Vedat Muriqi, La Liga'da gösterdiği performansla kısa sürede İspanya'da manşetleri süslemeyi başarmıştı. Bu hafta Real Madrid'i konuk edecek olan Mallorca'da teknik direktör Luis Garcia'dan sürpriz Vedat Muriqi kararı çıktı. Herhangi bir sakatlığı olmayan Kosovalı golcü, tüm hafta idmanlara çıkmadı. Detaylar haberimizde…

aksam.com.tr

Lazio'da forma şansı bulamayan ve ara transfer döneminde Mallorca'nın yolunu tutan Vedat Muriqi, İspanyol ekibine dahil olduğu gibi tüm maçlarda 90 dakika forma giydi. Gösterdiği performansla kısa sürede manşetlere çıkan ve La Liga'da ayın futbolcusu adayları arasında gösterilen Vedat Muriqi'yle ilgili hocası Luis Garcia'dan sürpriz bir karar çıktı.

Antonio Conte Fenerbahçe'nin kalbini söküyor! Transfer rekoru geliyor

VEDAT MURIQI TÜM HAFTA İDMANLARA ÇIKMADI

Ligde yarın Real Madrid'i ağırlayacak olan Mallorca'da teknik direktör Luis Garcia, yorgun olduğunu gözlemlediği Vedat Muriqi'ye tüm hafta izin verdi ve idmanlara çıkarmadı. İlk olarak cuma günü takımla çalışmalara başlayan Vedat Muriqi'nin zorlu maç öncesi tamamen yenilenmesi için böyle bir karar alındığı belirtildi.

Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak kehanet! 10 Nisan'ı işaret etti! Gerçekleşirse...

MALLORCA'NIN REAL MADRID MAÇI MUHTEMEL 11'İ

La Liga'da 4 maçtır mağlup olan ve düşme hattına iyice yaklaşan Mallorca'dan Luis Garcia'nın Real Madrid maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: Sergio Rico, Maffeo, Valjent, Raillo, Jaume Costa, Baba, Antonio Sanchez, Dani Rodriguez, Kubo, Angel, Vedat Muriqi.

Ersun Yanal'ın haklılığı ispatlandı! Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer satışı

11 MİLYON EUROLUK SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Mallorca formasıyla La Liga'da 6 maça çıkan Vedat Muriqi 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Lazio'dan sezon sonuna kadar kiralanan Vedat Muriqi'nin 11 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor.

aksam.com.tr

Yılın sürprizi! Beşiktaş'ın illallah ettiği Jeremain Lens'in yeni adresi belli oldu