Bir devrin sonu! Valerien Ismael'in dediği oluyor: Sürpriz ayrılık...

Valerien Ismael, Beşiktaş'ta bir devri kapatıyor. Kara Kartal'ın kaptanı Atiba Hutchinson'a PSV'den dev bir teklif geldi. Bir dönem PSV forması giyen Atiba, Valerien Ismael'in kendisini takımda istememesi durumunda bu teklife sıcak bakabilir. İşte o teklifin detayları...

aksam.com.tr

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in yeni sezon planlarında düşünmediği Atiba Hutchinson'a eski kulübü PSV Eindhoven'dan cazip bir teklif geldi. Futbol yaşamının son evresinde olan Kanadalı tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlıların tutumuna göre kararını verecek.

Bogdan Bogdanovic ve Jan Vesely'den sonra... Fenerbahçe Beko'dan sezonun transferi!

VALERIEN ISMAEL'İN PLANLARINDA YER ALMIYOR

Aksam.com.tr'nin Hollanda basınından aktardığı haberlere göre; PSV Eindhoven, Atiba'yı yeniden kadrosuna katmak istiyor. Gelecek sene 40. yaşına basacak olan Kanadalı futbolcuya Kuzey Amerika'daki projelerinde yer vermek isteyen Hollanda ekibi, tecrübeli futbolcu ile ilk teması kurdu.

Yükselen yaşı nedeniyle Valerien Ismael tarafından yeni sezondaki oyun planında yer almayan Atiba Hutchinson, Beşiktaş'tan gelecek teklife göre Hollanda temsilcisine geri dönüş yapacak.

Zehra Güneş fırtınası! Yulia Gerasimova'nın yüzüne bile bakmadılar

BİZİM ELÇİMİZ OL ATIBA!

Hollanda temsilcisi, Meksika, Brezilya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki futbol severler ulaşmak ve orada hem ekonomik hem de spor faaliyetleri gerçekleştirmek istiyor.

Atiba Hutchinson'u da kulüp elçisi pozisyonunda kullanmak isteyen PSV, böylelikle Güney Amerika pazarında söz sahibi olabileceğini düşünüyor.

Lionel Messi'den Cristiano Ronaldo'ya tarihi ayar! Yer yerinden oynadı