Bir devrin sonu! İlhan Palut istemeden de olsa bu kararı alabilir

İlhan Palut ile müthiş bir sezon geçiren Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic'e talip çıktı. İlhan Palut'un vazgeçilmezi olan 25 yaşındaki ön libero için Udinese, Konyaspor'a resmi teklifini iletti. 6 yıldır Yeşil-Beyazlılarda forma giyen oyuncuyla ilgili son karar sezon sonunda verilecek.

Fanatik

Konyaspor, İlhan Palut yönetiminde Süper Lig'e damga vururken takımda forma giyen futbolcuların talipleri de artmaya başladı. Bu isimlerden biri de İlhan Palut'un bayrak adamlarından olan Amir Hadziahmetovic oldu. 6 yıldır Konyaspor'da forma giyen ön libero için gelen teklif de ortaya çıktı.

İLHAN PALUT'UN GÖZDESİNE 3 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Fanatik'in haberine göre İlhan Palut'un bu sezon vazgeçilmediği isimlerden Amir Hadziahmetovic'e Udinese talip oldu. Konyaspor, İtalyan ekibinin 3 milyon euro teklif sunduğu 25 yaşındaki ön libero için 5 milyon euro talep ediyor. Bosna Hersek Milli Takımı'nın da gözdesi olan futbolcuyla ilgili son karar sezon sonunda verilecek.

AMİR HADZİAHMETOVİC'İN KONYASPOR İSTATİSTİKLERİ

İlhan Palut'un 11'inin değişilmez isimlerinden olan Amir Hadziahmetovic, 2016 yılından beri forma giydiği Konyaspor'da 170 maça çıktı ve 10 gol, 9 asistlik performans sergiledi. 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan ön liberonun güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro.

N'aptın Sergen Yalçın! Beşiktaşlıların dört gözle beklediği transferi veto etmiş

Rıza Çalımbay haklı çıktı! Sivasspor'dan tarihi transfer satışı: Bitti bu iş

Ve Arda Güler'de beklenen oldu! Tarihi fırsat: 28 Şubat'tan beri...