Bir devrin sonu! Ferdi Kadıoğlu'nun tahtı yıkıldı...

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'deki durumunu etkileyebilecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bu sezon Fenerbahçe adına müthiş işler başaran Ferdi Kadıoğlu'nun yerine yıldız futbolcuyla görüşmelere başlandı. Detaylar haberimizde...

VOLE

Ferdi Kadıoğlu'nun gözü kulağı bu haberde. 2021-22 sezonunda orta sahadan bek pozisyonuna evrilen Ferdi Kadıoğlu buna rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe'nin son transfer hamlesi sonrası başarılı futbolcunun yeni sezonda da bek mevkiinde görev alması bekleniyor.

FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE TREZEGUET GELİYOR

Fenerbahçe, devre arasını Medipol Başakşehir'de geçiren ve bonservisi Aston Villa'da bulunan Trezeguet'yi transfer etmek istiyor. VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, sarı-lacivertliler Mısırlı orta saha oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Fenerbahçe'nin Trezeguet'yi yeni teknik direktörüne danışacağı ve oradan gelecek kararla transfer görüşmelerine başlyacağı belirtildi.

Olası bir Trezeguet'e transferinden milli yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun da etkileneceği iddia ediliyor. Bu sezon sol bekte başarılı bir form grafiği çizen 22 yaşındaki futbolcunu, normalde on numara ve orta sahanın iki kanadında oynamakta.

TREZEGUET'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Trezeguet bu sezon toplamda 15 maça çıktı. Çıktığı 15 müsabakada 7 gol 4 asistle oynayan Mısırlı futbolcunun piyasa değeri de 10 milyon euro.