Bir devrin sonu: Cristiano Ronaldo'yu yıkan karar resmen açıklandı...

Cristiano Ronaldo bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde sezonun 11'ine seçilmedi. Geçtiğimiz sezon da Kupa 1'de sezonun kadrosuna dahil edilmeyen Portekizli yıldız, adeta kâbusu yaşıyor. Şampiyonlar Ligi'nin açık ara en iyi istatistiklere sahip ismi olan Cristiano Ronaldo, gelecek sezon da organizasyonda yer almayabilir. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Cristiano Ronaldo, kralı olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hiç tatmadığı tecrübeleri yaşıyor... Devler Ligi'nde sezonun 11'ine giremeyen Cristiano Ronaldo'yu bekleyen asıl tehlike ise başka. İngiltere Premier Lig'i 6. sırada bitiren Manchester United, önümüzdeki sezon devler arenasında boy gösteremeyecek. Eğer Ronaldo bu yaz Manchester United'dan ayrılmazsa önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yok.

İşte dünya ekiplerinin yeni sezon formaları

CRISTIANO RONALDO'NUN BÜYÜK ÇARESİZLİĞİ...

58 puanla İngiltere Premier Ligi'ni 6. Sırada tamamlayan ve Devler Ligi vizesi alamayan Manchester United, önümüzdeki yıl Avrupa futbolunun 1 numaralı organizasyonunda yer alamayacak. Bu durum Ronaldo'nun da organizasyon dışına itilmesi anlamına geliyor. Başta Paris Saint-Germain (PSG) olmak üzere birçok kulübün radarında olan 37 yaşındaki süperstar, bu yaz United'dan ayrılmazsa önümüzdeki sezon soluğu UEFA Avrupa Ligi'nde alacak. Eğer bu yaşanırsa CR7 uzun bir aranın ardından Şampiyonlar Ligi'nde olmayacak.

Futbolcuların tatil anları

LIONEL MESSI'YE CRISTIANO RONALDO FIRSATI

Bu durum Lionel Messi için de fırsat olabilir. Ezeli rakibinin 17 gol gerisinde olan Messi, Ronaldo'dan iki yaş da küçük. Önümüzdeki sezon PSG'de devam etmesi beklenen Arjantinli için tek hedef Neymar ve Mbappe ile birlikte Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu.

aksam.com.tr

Alex Teixeira transferi hayırlı olsun! Beşiktaş'a piyango gibi gelir

Beşiktaş'ta 2. Ayhan Akman vakası! 21 yıl sonra tarih tekerrür mü edecek?

Ve Dusan Vlahovic daha fazla dayanamayıp bıraktı! İtalya'da gündeme oturdu

Çılgın proje! Dursun Özbek gelir gelmez bunu yapacak! Galatasaray'da 2017 esintisi