Bir devrin sonu! Alexandru Epureanu'nun yerine Yaroslav Rakitskiy

Başakşehir'de 8 yıllık Alexandru Epureanu devri kapanıyor. Sözleşmesi 3 ay sonra bitecek olan Alexandru Epureanu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Başakşehir'in yeni stoperi Yaroslav Rakitskiy oluyor. Zenit ile sözleşmesini fesheden Yaroslav Rakitskiy'i İstanbul'a davet eden Başakşehir'in 32 yaşındaki savunmacıyla imza aşamasına geldiği iddia ediliyor.

Fanatik

Başakşehir 2014-15 sezonu başında Anzhi'den transfer ettiği Alexandru Epureanu ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan 37 yaşındaki Epureanu ile yeni kontrat yapmama kararı alan Başakşehir, Moldovalı savunmacının yerini Yaroslav Rakitskiy ile dolduruyor.

Buraya kadarmış! Emre Belözoğlu 3 ay önce dediğini yaptı

EPUREANU GİDİYOR, RAKİTSKİY GELİYOR

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Zenit ile sözleşmesini fesheden Yaroslav Rakitskiy, adım adım Başakşehir'e... 32 yaşındaki stoperi İstanbul'a çağıran Başakşehir'in oyuncuyla imza aşamasına geldiği iddia edildi.

KARİYERİNE TÜRKİYE'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Kariyeri boyunca Shakhtar ve Zenit dışında başka bir takımın formasını giymeyen tecrübeli defans oyuncusunun da futbol hayatına Türkiye'de devam etmeye son derece sıcak baktığı ifade edildi.

Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi