Bir 'bırakın gideyim' vakası daha! Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi açık açık itiraf etmişti

Beşiktaş'ın sezon başında da istediği ancak kadrosuna katamadığı Kaan Ayhan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sassuolo'da forma şansı bulmakta zorlanan Kaan Ayhan, devre arasında Beşiktaş'ın yolunu tutmak için kulübüne rest çekti. Başkan Ahmet Nur Çebi de yaptığı açıklamada milli futbolcu için devre arasında yeniden harekete geçeceklerini belirtmişti.

Beşiktaş sezon başında transferini bitiremediği Kaan Ayhan için devre arasında bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi de Kaan Ayhan için "Alamadığımız tek oyuncu o oldu. Devre arasında tekrar girişimde bulunacağız" ifadelerini kullanmıştı.

KAAN AYHAN'DAN SASSUOLO'YA BEŞİKTAŞ RESTİ

Tam da bu noktada Kaan Ayhan'ın sergilediği tavır, Siyah-Beyazlıların önünü açtı. Milli futbolcumuz, forma şansı bulamadığı Sassuolo'ya rest çekerek "Oynamayacaksam gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

YENİ YABANCI KURALI ETKEN OLDU

Gelecek sezon ilk 11'de 4 Türk futbolcu oynatma zorunluluğu getirileceği için Beşiktaş transferde işi sıkı tutarken, Kaan Ayhan'ın defans hattında birçok bölgede forma giyebiliyor olması da Siyah-Beyazlılar tarafından tercih sebebi oldu.

"OĞLUM TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTER

Hatırlanacağı üzere Kaan Ayhan'ın babası eylül ayında Beşiktaş'la görüşmüş ve "Sassuolo ile anlaşılırsa oğlum Türkiye'de oynamak ister" ifadelerini kullanmıştı.

BU SEZON SADECE 97 DAKİKA OYNADI

Bu sezon Sassuolo formasıyla Serie A'da 3 maça çıkabilen Kaan Ayhan, sadece 97 dakika süre alabildi ve skor katkısı yapamadı.