Bildiğiniz tüm transferleri unutun! Arda Güler için tarihi rakam ve ilk teklif

Arda Güler Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. İngiliz basını Arsenal'in Arda Güler için Fenerbahçe'ye teklif yaptığı iddia ederken Barcelona'nın da 17 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ettiği öne sürüldü. Fenerbahçe ise genç yıldız adayının serbest kalma bedelini 30 milyon euro olarak belirledi.

Takvim

Henüz 17 yaşındaki Arda Güler, Türk futbolunun önümüzdeki yıllardaki en büyük yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor. Fenerbahçe'de başarı merdivenlerini çok hızlı bir şekilde katetmeye başlayan Arda Güler, Avrupa'nın dev kulüplerini de peşinde koşturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde genç futbolcuyla sözleşme yenileyen Fenerbahçe'nin, oyuncu için belirlediği serbest kalma bedeli de ortaya çıktı.

ARDA GÜLER'İN SERBEST KALMA BEDELİ 30 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Şimdiden Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Arda Güler için Arsenal ve Barcelona'nın devreye girdiği iddia edildi. Takvim'in haberine göre Sarı-lacivertlilerin genç oyuncunun serbest kalma bedelini 30 milyon olarak belirlediği öğrenildi.

ARSENAL, ARDA GÜLER İÇİN FENERBAHÇE'YE TEKLİF YAPTI

Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, Avrupa ekiplerinin radarına girdi. İngiltere basınında yer alan haberlere göre; 17 yaşındaki oyuncu için Arsenal'in teklifte bulunduğu belirtildi. Öte yandan İspanyol Sport gazetesinde yer alan habere göre ise Barcelona da Arda Güler'i gündemine aldı.

ARDA GÜLER'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Arda Güler, sarı-lacivertli formayla bu sezon 11 resmi karşılaşmanın 2'sinde ilk 11'de yer aldı. Genç yıldız, bu maçlarda takımına 1 gol ve 4 asistle katkı sağladı.

'Okan Buruk hayırlı olsun' Fırsat bu fırsat deyip harekete geçtiler ve...

Cimbom en çok onu istiyordu! Emre Belözoğlu sansasyonel transferine adım adım yaklaşıyor

Merih Demiral için dünya devinden inanılmaz rakam! Transfer hayali gerçek oluyor

Ve Burak Yılmaz transferi kesinleşti! Yeni rotası belli oldu...