Bilal Erdoğan: Olimpiyatlarda madalya bekliyoruz

Fetih Kupası öncesinde konuşan Okçular Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Bilal Erdoğan, olimpiyatlarda yarışacak olan okçularımızdan madalya beklediklerini söyledi.

AKŞAM

Okçular Vakfı Fetih Kupası bu yıl 9.kez düzenlenecek. Organizasyonun basın toplantısı dün yapıldı.

Basın toplantısına katılan Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, yaptığı açıklamada, olimpiyatlara katılacak olan sporcularımızdan madalya beklediklerinin altını çizdi.

Bilal Erdoğan, şunları söyledi: "Fetih Kupası dünyada geleneksel okçulukla, olimpik ve makaralı yay okçuluğunun birlikte yarışıldığı güçlü bir turnuva. Geçen sene salgının ardından yapılan ilk turnuvaydı. Bu yönüyle önemli bir gelenek. Fetih Kupası gençlere fetih ruhunu anlatmanın da bir vesilesi. Okçularımıza başarılar diliyorum. Son 10 yılda ön adımlarla ciddi başarılar elde ediyoruz. Olimpiyatlar ertelendi, madalya ümidimiz vardı. Şimdi devam ediyor. Bu yaz gerçekleştirilirse ülkemize madalyanın geleceğine inanıyoruz. Olimpiyat oyunlarında yarışacak Milli okçularımızdan madalya bekliyoruz. Yeni kurulan Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun da çalışmalarını destekliyoruz. Bu hem kültürü hem sporu hem gençlerin yetişmesini güçlü şekilde destekleyen bir dayanışma. 9. Fetih Kupamızın hayırlı olmasını diliyorum."