Beşiktaş'tan şaşırtan transfer! Jose Mourinho'nun gözbebeğini kapıyorlar

Beşiktaş, Jose Mourinho'nun Roma'daki as adamlarından olan Jordan Veretout'u transfer etmek için girişimlere başladı. Jose Mourinho'nun bu sezon 50 maçta görev verdiği Jordan Veretout için kiralık transferi zorlanacak.

Beşiktaş, Jose Mourinho'nun Roma'da istikrarlı bir şekilde görev verdiği Jordan Veretout'u transfer etmek için girişimlere başladı. Jordan Veretout orta sahada görev alıyor.

JOSE MOURİNHO'NUN GÖZBEBEĞİ

Jose Mourinho, Roma formasıyla Jordan'ı bu sezon 50 maçta sahaya sürerek oyuncuya olan güvenini gösterdi.

Sabah'ın derlediği ve Fransa basınının Sky Sport Italia'ya dayandırdığı haberde; Kartal'ın Roma ile Konferans Ligi'ni kazanan futbolcusu Jordan Veretout ile ilgilendiği duyuruldu.

Mourinho'nun öğrencisinin kiralık olarak transfer edilmek istendiği vurgulandı. 29 yaşındaki Fransız merkez orta saha oyuncusuna Fransız ekibi Marsilya'nın da talip olduğu ifade edildi.

Eylül 2020'den Fiorentina'dan 17.5 milyon euro bedelle transfer edilen Veretout, bu sezon Serie A'da 36 maça çıktı ve 4 gol attı. Yıldız orta saha 8 de asist yaptı.

Jordan Veretout'un güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Veretout'un kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Jordan Veretout, 5 kez Fransız Milli Takım formasını giydi.