Beşiktaş'tan Levi Garcia hamlesi

Beşiktaş, Yunan ekibi AEK forması giyen Levi Garcia'yı transfer etmek için harekete geçti. Garcia için Beşiktaş'ın teklifi de belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş'ın hücumdaki rotasyonu genişletmek için yeni bir hamle hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların Yunan ekibi AEK'da forma giyen Levi Garcia'yı gündemine aldığı ve transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'TAN 4 MİLYON EURO TEKLİF

Yunan basınında yer alan habere göre; siyah-beyazlılar bir süredir Benfica ile görüşmeler yapan Trinidadlı sağ kanat oyuncusu için AEK ile temas kurdu. Beşiktaş, 2.5 milyon euro artı 1.5 milyon euroluk bonuslar içeren toplamda 4 milyon euroluk bir teklif yaptı.

LEVI GARCIA'NIN PERFORMANSI

24 yaşındaki futbolcu, Trinidad ve Tobago Santa Flora'da doğdu. 1.82 boyundaki futbolcu sol ayağını etkin kullanıyor. Hücum oyuncusu futbolculuk hayatına T&TEC SC takımında başladı. Kariyerinde Central FC, AZ Alkmaar, Excelsior, Kiryat Shmona, B. Jerusalem ve AEK Atina formaları giydi. Levi Garcia'nın 4 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunuyor. Levi Garcia geçen sezon 39 maçta 8 gol 6 asistle oynadı.