Beşiktaş'tan Gökhan Töre'nin yerine müthiş transfer! 18 maçta 15 gol

Gökhan Töre ile vedalaşan Beşiktaş, flaş bir transfere imza atmak üzere. 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Süper Lig'de kalması beklenirken, Siyah-Beyazlılar 18 maçta 15 gole katkı veren yıldızı kadrosuna katıyor. İşte Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin yerine transfer edeceği o isim…

aksam.com.tr

Gökhan Töre'nin Beşiktaş macerası 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla resmen sona ermişti. Siyah-Beyazlılar, farklı dönemlerde toplam 7 yıl Beşiktaş forması giyen Gökhan Töre ile yeni sözleşme imzalamamıştı.

GÖKHAN TÖRE'NİN YENİ TAKIMI BELLİ GİBİ

Gökhan Töre'nin yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken son olarak Fatih Karagümrük iddiaları ortaya atılmıştı. Star.com.tr'nin haberine göre deneyimli kanat oyuncusunun İstanbul ekibiyle prensip anlaşmasına vardığı öne sürülmüştü.

Abdullah Avcı'dan sürpriz karar! Kimse beklemiyordu

EMRE MOR'UN YERİNİ DOLDURACAK

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen Gökhan Töre'nin Fatih Karagümrük'ten gelen teklife sıcak baktığı belirtilirken, Kırmızı-Siyahlı ekibin Emre Mor'un yerini 30 yaşındaki futbolcuyla dolduracağı belirtilmişti.

GÖKHAN TÖRE'NİN YERİ DOLMAK ÜZERE

Bu ara Beşiktaş, Gökhan Töre'nin yerine flaş bir transfere imza atmak üzere. Sabah'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar, Young Boys forması giyen Christian Fassnacht ile anlaşma sağladı. Oyuncuya tesisleri ve stadı gezdiren Beşiktaş, 28 yaşındaki İsviçreli futbolcudan olumlu cevap aldı.

PAZARLIKLAR KIRAN KIRANA

Bu gelişmenin ardından Young Boys ile temaslara derhal başlayan Beşiktaş, oyuncu için 2 milyon euroluk teklif yaptı. İsviçre temsilcisinin cevabı ise 4 milyon euro oldu. Transfer için pazarlıklar kıran kırana sürerken orta yolun bulunması halinde imzalar atılacak.

İsmail Yüksek Süper Lig'de kaldı! Meğer Altınordu değilmiş: İşte yeni takımı...

CHRİSTİAN FASSNACHT'IN SEZON KARNESİ

Christian Fassnacht geride bıraktığımız sezonda ligde 18 maça çıkmış ve 11 gol, 4 asistlik performansıyla büyülemişti. Kulübüyle sözleşmesinin son yılına giren deneyimli ismin güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Mbwana Samatta kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler isyanda: Jorge Jesus...