Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme! Beğeni yağmuruna tutuldu...

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı, Atakaş Hatayspor'u sahadan silerek 7-0'lık bir zaferle galip ayrıldı. Gövde gösterisi ise maç sonu devam etti. Siyah-beyazlı kulüp, yaptığı paylaşımla ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor'u konuk eden Beşiktaş, müthiş bir futbol oynadığı maçta rakibini sahadan sildi, 7-0'la şov yaptı. Kartal, tarihi galibiyetin ardından maç fazlasıyla Fenerbahçe'ye 8, Galatasaray'a 9 puan fark attı.

Beşiktaş şampi... Hatayspor'a gol olup yağdı, mutlu sona çok yaklaştı

90 dakikanın sona ermesinin ardından büyük sevinç yaşayan Beşiktaş'ta futbolcular galibiyeti soyunma odasında doyasıyla kutladı. O andan bir kare paylaşan Beşiktaş Kulübü, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a göndermede bulundu "Kimse heveslenmesin." notunu düştü.

Beşiktaş Kulübünün paylaştığı bu gönderi kısa süre içerisinde beğeni, retweet ve yorum yağmuruna tutuldu.

Erman Toroğlu'ndan şaibe iddialarına yanıt: Hasta ruhlu insanlar! Hatayspor...

VODAFONE PARK HESABI: "GÖRDÜK"

Öte yandan Beşiktaş Kulübünün Vodafone Park hesabı da maç sonrası flaş bir gönderi paylaştı. Tarihi galibiyetin ardından skor tabelasını paylaşan Vodafone Park hesabı, "Gördük" notunu düştü.

Beşiktaş, Galatasaray'ın evinde kupa kaldırmak istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçının ardından, "Maç bitiyor Hatay'ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor. Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da... Göreceğiz Cumartesi ne olacağını... Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını. Biz kimle mücadele ediyoruz. Bizim kimseden korkumuz yok. Sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz." ifadelerini kullanmıştı.

Sergen Yalçın: Herkesle eşit şartlarda oynamıyoruz