Beşiktaş'tan devre arasının ilk transferi! Sporting hezimeti sonrası...

Sporting'e deplasmanda 4-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Beşiktaş ara transfer döneminde Cenk Tosun'u tekrar kadroya katmak için çalışmalara başladı. Cenk Tosun 7 ay aradan sonra geçtiğimiz gün Wolves maçında kadroya alınmıştı.

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Beşiktaş, Cenk Tosun'un yeniden transferi için Everton ile ilk teması kurdu. Siyah-Beyazlılar, Premier Lig ekibine Cenk Tosun'u devre arasında kadrosuna katmak istediğini bildirdi. Transferde teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onayı alınırken milli forvetin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması transferin hangi formülle gerçekleşeceği konusunu muallakta bırakıyor. Beşiktaş ve Everton yetkilileri, Cenk Tosun için milli arada yüz yüze görüşüp transfer şartlarını masaya yatıracak.

AHMET NUR ÇEBİ CENK TOSUN'U AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş, Cenk Tosun'u kadrosuna katarak hem hücum gücünü artırmak hem de yerli rotasyonunun kalitesini yukarıya çekmeyi hedefliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, "Cenk'i mutlaka takımda istiyoruz" diye konuşmuştu.

(Takvim)