Beşiktaş'tan bir çalım da Fenerbahçe'ye! Gedson Fernandes'in ardından flaş hamle

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Gedson Fernandes'i alarak transferde ezeli rakibi Galatasaray'a çalım atan Beşiktaş, bu kez bir diğer ezeli rakibi olan Fenerbahçe'nin uzun süre peşinde koşturduğu bir ismin peşinde Aaron Boupendza. Şimdiden gelecek sezonun kadro planlamasını yapan siyah-beyazlılar, Gedson gibi Boupendza'yı da yazın kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Beşiktaş'tan Aaron Boupendza atağı... Spor Toto Süper Lig'de liderin 18 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro kurmak için şimdiden kolları sıvadı. "Kara-Kartal"da Boupendza, gelecek sezon planlaması içinde yer alan isimler arasında yer alıyor. Beşiktaş, Gedson Fernandes gibi oyuncuyu önümüzdeki sezon kadrosuna katmak için ilk girişimleri başlattı.

Ertan Süzgün'ün edindiği bilgiye göre Beşiktaş, oyuncunun durumunu kulübü Al-Arabi'ye sordu. Fenerbahçe'nin de talip olduğu Boupendza, Katar'da 2 milyon euro maaş alıyor.

Fenerbahçe'de Ali Koç devreye girdi, transferi bitirdi! "Bizi küçümsedi" açıklaması gelmişti...

BOUPENDZA DIŞINDA LACAZETTE DE LİSTEDE

Öte yandan beIN Sports Türkiye'nin haberine göre ise Beşiktaş, Boupendza'nın dışında Arsenal'in Fransız yıldızı Alexandre Lacazette'i de transfer listesine aldı.

Bu sezon başında Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'ye transfer olan 25 yaşındaki Boupendza, çıktığı 12 karşılaşmada 4 gol attı ve 2 asist yaptı.

Boupendza geçtiğimiz sezon Atakaş Hatayspor ile gol krallığı yaşamış ve 4 milyon 250 bin euro bonservis bedeliyle Arap kulübünün yolunu tutmuştu.

Resmi açıklama geldi! İşte Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a maliyeti

Hamza Hamzaoğlu: Gedson Fernandes'i duyunca şaşırdım