Beşiktaş'tan başka alıcıları yok

Siyah-Beyazlı yönetimden, taraftara 'Endişe etmeyin' mesajı geldi. Söylentilerin menajer oyunundan ibaret olduğunu belirten yöneticiler, ''Talisca'ya kesinlikle teklif yok. Aboubakar'a en iyi teklifi veren takım da Beşiktaş'' açıklamasını yaptılar.

1

H.HAKAN EYÜPOĞLU - ÖZEL HABER

Günlerdir Talisca ve Aboubakar söylentileri yüzünden rahatsız olan Beşiktaş taraftarının yüreğine su serpecek haberler yine Siyah-Beyazlı cepheden geldi. İddialar hakkında Beşiktaşlı bazı yöneticilerle yaptığımız görüşmelerde, ne Aboubakar ne de Talisca konusunda olumsuz bir şey yaşandığı bildirildi. Yönetimden Beşiktaş kamuoyunu rahatlatacak mesajlar şöyle: "Aboubakar konusunda en iyi teklifi veren kulüp Beşiktaş. Kesinlikle ne Lyon ne de Newcastle United'tan bir teklif söz konusu. Şu anda yapılan görüşmeler gayet olumlu seyrediyor. Aboubakar'ın, Beşiktaş'ta kalmak istemesi de büyük avantaj. Türkiye'de çok mutlu ve kazancı da gayet iyi. Aboubakar kalacaktır.

TALISCA 1 YIL DAHA BİZİMLE OLACAK

Talisca konusunda da ortaya atılan iddiaların gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. Bugüne kadar ne Manchester United ne de başka bir kulüpten Brezilyalı oyuncu için her hangi bir teklif yapıldı. Söylentiler asılsız. Menajerler bu tür söylentiler çıkartarak piyasa yapmaya çalışıyorlar. Ancak Talisca'dan da bize gelen olumsuz bir gelişme yok. Zaten opsiyonunu kullandık ve 1 sezon daha bizimle beraber. Taraftarın bu yüzden de endişe duyacağı bir durum yok." 

BASKI VE YÖNLERDİRME İŞE YARAMAZ

Yönetim bu tür haberlerin taraftar üzerinde baskı oluşturup, yöneticileri aceleci kararlara sevk ettiğini de belirtiyorlar. Bu yüzden de transfer konusunda büyük bir titizlik içinde çalışılıyor. Başkan Fikret Orman'ın, "Beşiktaş'tan giden hep pişman oldu, burayı özledi" sözü de bu konuda yönetimin ilkesi haline geldi. Popüler eylem ve söylemlere kesinlikle girişilmeyecek. Geçmişteki hatalar yapılmayacak.