Beşiktaş'ta yeni hoca yolda! Yol adım adım Valerien Ismael'e çıkıyor

Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin performansından memnun olmayan yönetim, rotayı Valerien Ismael'e çevirdi. Siyah-beyazlılar 46 yaşındaki Fransız çalıştırıcıyı 1 hafta içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Valerien Ismael şu anda boşta ve Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor.

AKŞAM

Beşiktaş'ta rota adım adım Valerien Ismael'e çıkıyor. Siyah-beyazlı yönetim, sürpriz bir ismi takımın başına getirmeye hazırlanıyor. Son olarak West Bromwich Albion'u çalıştıran Valerien Ismael ile anlaşma aşamasına gelindi.

BEŞİKTAŞ, VALERIEN ISMAEL İLE ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Serbest durumda olan Fransız teknik adam ile yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu, anlaşma sağlanması halinde Valerien Ismael'i 1 hafta içerisinde İstanbul'a davet edecek.

Fransız çalıştırıcı ile toplamda 2 senelik sözleşme yapılması planlanıyor. Taraflar, anlaşmaya çok yakın.

VALERIEN ISMAEL'DE SON KARAR AHMET NUR ÇEBİ'DE

Kartal, Süper Lig'in 31. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçına yeni teknik adamı ile çıkmayı planlıyor.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben, Valerien Ismael ile her konuda anlaştım. Eğer Başkanımız onay verirse hemen takımın başına geçecek. Süreç uzarsa da zaten Önder hocamız ve Mehmet Ekşi hocamız buradalar. Önder hoca teknik ekip içinde olacak." açıklamasını yapmıştı. Gözler Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN AKLI ŞENOL GÜNEŞ'TE

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, daha önce yaptığı açıklamalarda ısrarla Teknik Direktör Önder Karaveli'nin sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını açıklamıştı.

Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş iddialarını daha önce reddetse de kulüp içerisinden gelen bilgiler bunun tam tersi yönünde...

Çebi'nin yeni sezona Şenol Güneş'le başlamak istediği biliniyor. Ceyhun Kazancı, Ahmet Nur Çebi'yi ikna ederse, Ismael gelecek. Eğer Kazancı bunu başaramazsa önümüzdeki sezon için Şenol Güneş gelecek.

"YABANCILAR İSTEDİ!"

Beşiktaşlı eski futbolcu Sinan Engin, "Ismael'in hiçbir başarısı yok ama inşallah çıkışını Türkiye'de yapar. N'Koudou, Rosier ve Ghezzal tanıyormuş, Ismael'i çok istemişler." diye konuştu.