Beşiktaş'ta Valentine Rosier sürprizi! Ismael onay verdi

Beşiktaş'ta Valentine Rosier'e birçok teklif geldiği ve oyuncuyla yolların ayrılabileceği öğrenildi. Siyah beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael, Valentine Rosier'in satılabileceğini belirtti.

Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan da kadrodaki oyunculara teklifler geliyor.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ta Valentin Rosier'e birçok teklif geldiği ve Rosier'in Beşiktaş'tan ayrılabileceği ifade edildi. Yıldız oyuncuya gelen tekliflerin 10 milyon euronun üstünde olduğu belirtildi.

VALERIEN ISMAEL: "SATABİLİRSİNİZ"

Kulislerde, Valerien Ismael'in gelen teklifler için "Takımın çıkarı için satabilirsiniz. Kenan ile idare edebiliriz" dediği iddia edildi.

2 GOL 5 ASİST

25 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 2 gol attı ve 5 asiste imza attı.