Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler peş peşe! Yönetim ve Sergen Yalçın...

Son dakika Beşiktaş haberi... Ziraat Türkiye Kupası'nda İttifak Holding Konyaspor'u saf dışı bırakan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, ''Sözleşme sadece benim istememle olmaz. Bu işler karşılıklı olur. İki taraf anlaşırsa, devam ederiz. Her röportajda 'Hocamız ne kadar isterse devam edebilir.' sözü beni rahatsız ediyor. Kulüplerde kontrat böyle yapılmıyor.'' diyerek Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye tepki göstermişti bu gelişmenin ardından herkes Beşiktaş yönetiminin atacağı adımı merakla beklerken bu konuda sıcak bir gelişme yaşandı.

Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna doludizgin giden Beşiktaş'ta İttifak Holding Konyaspor maçının ardından tırmanan "sözleşme krizi" sulh yoluyla çözüme kavuşuyor.

Kara Kartal, Sergen Yalçın'a resmen yeni sözleşme teklif edecek. Başarılı teknik adamın maaşı da artacak.

Bu sezon Beşiktaş'ı zirveye taşıyan, kupada da yarı final biletini alan 48 yaşındaki Sergen Yalçın artık sözleşmenin sözlü olarak değil resmen getirilmesini bekliyordu.

Dorukhan Toköz'e sürpriz talip

MAAŞINA ZAM YAPILACAK

Sabah'ta yer alan habere göre, siyah-beyazlı kulüpte yönetim de bu konuda hazırlıklarını yaparken bir süre önce planladıkları teklifi ilerleyen günlerde hocaya sunmaya hazırlanıyor.

Buna göre siyah-beyazlılar, Yalçın'a 2+1 yıllık yeni sözleşme teklif edecek ve yıllık 6 milyon TL olan maaşını da 8 milyon TL'ye çıkarmayı önerecek.

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza'dan flaş sözler! Mesut Özil ve künefe...

Önce fenalaştı sonra istifa kararı aldı: Süper Lig'de bir akşama daha Marius Sumudica damgasını vurdu!

Kritik maçta kazanan B.B. Erzurumspor! Sumudica...