Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın akıbeti belli oldu

Sergen Yalçın, Borussia Dortmund yenilgisi sonrası yine eleştiri oklarının hedefi oldu. Beşiktaş'ın Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarının sonucuna göre Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'daki geleceği belli olacak.

AKŞAM

BEŞİKTAŞ'TA Giresunspor yenilgisinin ardından yol ayrımına gelse de Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşme sonrası devam kararı alan Sergen Yalçın farklı Dortmund yenilgisi sonrası yine eleştiri oklarının hedefi oldu. SiyahBeyazlılar'ın ligde oynayacağı Kayserispor ve Fenerbahçe (D) maçlarının sonucuna göre 49 yaşındaki hocanın kaderi belli olacak. Bu iki maçta alınacak kötü sonuçlar Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile ayrılmasına neden olacak. Siyah-Beyazlılar, 180 dakikada alınacak sonuçlara göre bir yol haritası belirleyecek.

BUNUN SORUMLUSU BENİM

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Dortmund maçı sonrası istifa ile ilgili soruya "Doğal olarak bunun sorumlusu benim. Çok fazla bahane üretecek bir durumum yok. Bu sürecin kesinlikle camiamıza zarar vermesini istemiyoruz. Buranın sağlıklı kalması, iyi gitmesi gerekiyor. Şu ana kadar sağlıklı olmadı. Bizim de durumumuz çok iyi görünmüyor. Gidişatın bizim adımıza da sağlıklı olduğu görünmüyor. İnşallah en kısa sürede toparlarız diye düşünüyorum" şeklinde yanıt vermişti.