Beşiktaş'ta seçim heyecanı! Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen yarışıyor

Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen, Siyah-Beyazlı kulübün 1 numarası olabilmek için mücadele ediyor. Beşiktaş'ta gerçekleşen seçimin detayları anbean haberimizde olacak.

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi bugün yapılıyor. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek toplantıda mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ile başkan adayı Fuat Çimen, başkanlık için yarışıyor.

Bugün yapılacak olan genel kurulda, 31 Aralık 2021 günü çalışma saati bitimine kadar aidatlarını yatıran 15 bin 512 üye oy kullanabilecek.

AHMET NUR ÇEBİ

Asıl üyeler: Engin Baltacı, Emre Kocadağ, Mehtap Mutluşan Ferah, Celal Aral, Serhan Çetinsaya, Murat Kılıç, Umut Tahir Güneş, Ali Bayrak.

Yedek üyeler: Bilgihan Cenk Sürmen, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Seyit Ateş, Umut Şenol, Melih Arslan.

FUAT ÇİMEN

Asıl Üyeler: Haldun Boz, E. Ersen Yılmaz, Ercüment Meriç Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Pişkin, Ahmet Çonğar, Hakan Atalay, Dr. Banu Noyan, Behzat Güven Cem

Yedek Üyeler: Aydın Kulaksız, Bengi Berker, Ömer Küçük, Alper Uzuner, Nejdet Demiryürek.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Beşiktaş'ta 17.00'ye kadar sürecek oy verme işlemi başladı.

Ahmet Nur Çebi:

"Beni zaten biliyorsunuz. Geldiğimiz zor günlerde icraatlarımızı önünüze koyduk. Takdir ve değerlendirme Beşiktaş'ın sahibi yüce genel kurulundur. Verecekleri karara her şekilde buradan saygı duyarak çıkacağımıza hiçbir şekilde tereddüt olmasın."

Fuat Çimen:

2,5 yıl önce çıktığımız bu yolda, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın aklımıza nakşettiği "Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın" sözünü şiar edindik. Proje ve planlarımızı olgunlaştırdık. Biliyorum Ahmet Bey de bu kabine girdiği zaman yeşil oy pusulasını sandığa bırakacak. Rıza Çalımbay'ın TFF başkanı olmasını diliyoruz. Başkan seçilirsek Almanya'dan haziran başında sportif direktör getiriyoruz. Prensip anlaşmasına vardık. Beşiktaş'a Alman ekolünü getireceğiz.

AHMET NUR ÇEBİ OYUNU KULLANDI

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Seçilim Genel Kurulu, Akatlar Spor Kompleksi'nde devam ediyor. 4 No'lu sandıkta oyunu kullanan mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, oy verme işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Seçim sonuçlarının Beşiktaş için hayırlı olması temennisinde bulunan Ahmet Nur Çebi, "Bir seçim yapıldı. Sonuçlar inşallah Beşiktaş'ımız için en güzel şekilde tecelli eder. Göreve gelene başarı diliyoruz. Her zaman için ben varsam buradayım, yoksa diğer adayın yanında olacağım. Bundan kimsenin tereddütü olmasın. Seçim hayırlı olsun. Beşiktaşımız için güzel olsun" ifadelerini kullandı.

"BURAYA GELİP OY KULLANMAYANLAR EN ÇOK KONUŞANLAR OLACAK"

Katılımın az olmasına dikkat çeken Çebi, "Az. Ben şu an onu söylemek istemiyorum ama 18 bin kişinin oy kullanacağı yerde 3'te 1'nin gelmesi az. Beşiktaş'a sahip çıkacaksak hepimiz burada olacağız. Aday sayısı az, katılımcı sayısı az. Beşiktaş artık bundan sonrakilerde tekrar bir gözden geçirip, hem aday olacak arkadaşlarımızın cesaretle buraya gelmesi lazım, hem de kongre üyesi dostlarımın, kardeşlerimin buraya gelip oylarını kullanması lazım. Bu böyle olmuyor. Korkarım ki buraya gelip oy kullanmayanlar en çok konuşanlar olacak. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

FUAT ÇİMEN OYUNU KULLANDI

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oyunu 5. sandıkta kullandı.

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu, Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi'nde devam ediyor. Siyah-beyazlıların başkan adayı Fuat Çimen oy verme işlemi yaptı. Çimen oyunu 5. sandıkta kullandı.

Öte yandan Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi saat 17:00 itibarıyla sona erdi.