Beşiktaş'ta korkunç gerçek ortaya çıktı! Takım içi karıştı, Sergen Yalçın tek kaldı

Bu sezonki kötü gidişe bir türlü son veremeyen Beşiktaş'ta acı gerçek ortaya çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın basın önünde oyuncularını eleştirmesi sonrası Beşiktaşlı futbolcular Sergen Yalçın'a kazan kaldırdı. Ayrıca takım içinde gruplaşmalar olduğu iddia edildi.

Fanatik

Son yedi maçta sadece bir beraberlik alabilen Beşiktaş'ta korkunç bir iddia gündeme geldi. Olay şu... Futbolcular; kendilerini medya önünde eleştiren Sergen Yalçın'a karşı bayrak açtılar! Takım içinde gruplaşmalar olduğu da ileri sürülüyor. Brezilyalı futbolcuların başını çektiği grupta; N'Sakala, Rosier ve Ghezzal da var. Diğer yanda ise Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin etkili olduğu yerliler...

ODASINDAN ÇIKMIYOR...

Sergen Yalçın, takım içinde yaşanan bu bölünmüşlük sürerken tesislerde olduğu zaman odasından dışarı pek çıkmıyor. Hatta yemeğini bile genelde orada yiyor. Hocanın, "Bu durumdan nasıl çıkacağımızı ben de bilmiyorum. Oyunculara geri çekilmelerini ben söylemedim. Hatta mutlaka ikiyi bulmamız gerektiğini söyledim..." gibi sözleri ile aslında acı gerçeği ortaya koymuş oldu.

EN SONUNDA BU DA OLDU

Gelinen son noktada ise durum inanılmaz. Futbolcuların Sergen Hoca'yı sabote ettikleri bilgisine ulaşılıyor. Konu henüz netleşmese de yönetimin araştırması sürüyor.

(Fanatik)