Beşiktaş'ta kıyamet koptu! Şenol Güneş ‘sezonun yıldızı' denen isme kapıyı gösterdi

Beşiktaş'ta Şenol Güneş sezona fırtına gibi başlayan yıldızın biletini kesti. İlk haftalarda attığı gollerle takımın açık ara en etkili ismi olan başarılı futbolcu, Şenol Güneş tarafından gözden çıkarıldı. Kevin N'Koudou yeni sezonda Beşiktaş'ta olmayacak. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou sürprizi yaşanıyor. Sezona harika bir giriş yapan Kamerunlu sol kanat oyuncusu, gözden çıkarılan ilk isim oldu. Şenol Güneş'in istemediği ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kanat oyuncusu, Beşiktaş'a kesin olarak veda edecek.

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ'TA 10 İSME KAPIYI GÖSTERDİ

Devre arasında da transferi gündeme gelen ancak Beşiktaş'ta kalan Kevin N'Koudou'da yolun sonuna gelindi. Yeni sezon kadro planlamasını yapmaya başlayan Şenol Güneş, Kamerunlu futbolcu da dahil 10 futbolcunun biletini kesti.

HARİKA BAŞLANGIÇ, KÖTÜ SON

Süper Lig'de bu sezonun ilk 7 haftasında 4 gol atan Kevin N'Koudou, o dönem şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Beşiktaş'ın en etkili futbolcusu konumundaydı. İlerleyen haftalarda ritmini kaybeden 28 yaşındaki oyuncu gözden düşmüştü.

ŞENOL GÜNEŞ, N'KOUDOU'NUN BİLETİNİ KESTİ

Şenol Güneş'in gelişiyle iyice yerini kaybeden Kevin N'Koudou'nun 4 yıllık Beşiktaş macerası sona eriyor. Şenol Güneş, N'Koudou'nun yanı sıra 9 futbolcuyla daha devam etmeyi düşünmüyor.

YENİ SEZONDA BEŞİKTAŞ'TA OLMAYACAK 10 FUTBOLCU

Şenol Güneş'in gözden çıkardığı isimler Sabah'ın haberine göre Kevin N'Koudou, Valentin Rosier, Romain Saiss, Atiba Hutchinson, Nathan Redmond, Arthur Masuaku, Umut Meraş, Dele Alli, Utku Yuvakuran.