Beşiktaş'ta Fikret Orman gerginliği: Gel buraya gel! İşte o anlar...

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, hakkındaki iddialara Divan Kurulu Toplantısı'nda cevap verdi. Fikret Orman, Adem Ljajic transferini Rachid Ghezzal üzerinden yorumladı. Öte yandan konuşmasının ardından toplantı salonundan ayrılan Fikret Orman, üyeler tarafından büyük tepki gördü. Bazı üyelerin Orman'ın arkasından ‘gel buraya gel' diye bağırdığı duyuldu.

Beşiktaş'ta Fikret Orman gerginliği bitmiyor. Kulübün Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Fikret Orman, hakkındaki iddialara cevap verdi. Adem Ljajic transferine de değinen eski başkan, konuyu Rachid Ghezzal üzerinden yorumladı. Öte yandan Fikret Orman konuşmasının ardından salonu terk edince olanlar oldu. Bazı üyeler çılgına dönerken Orman'ın ardından 'gel buraya gel' diye tepkiler yükseldi.

Fikret Orman'ın konuşması şöyle:

"2 seneyi geçtik. Ben böyle konuşma yaparken heyecanlanmam ama zaman geçince heyecanlandım.

Geçen divanda Ahmet Nur Çebi benimle ilgili tam 35 defa konuştu! Çocuklarım 'Baba TT oldun' dediği için konuşmaya karar verdim. Benim itibarımla oynamanın kimseye kazandıracağı bir şey yoktur.

'Neden bu zamana kadar gelmedin?' dendi. Benim bıraktığımdan bu yana ikinci divan toplantısı bu. Öncekine gelmeye niyetlenmiştim ama sezon başı olduğu için dedikodu çıkmasın diye gelmedim.

Ben senelerce başkanlık yaptım. Başkanlığın, yönetim kurulu üyeliğinin nasıl zorluk olduğunu iyi bilirim. Çok zor şu anda. Döviz almış başını gidiyor, kontratlar var... Uykusuz geçirdiğiniz günler olur. Dışarıdan kolay gözükür ama öyle değildir.

Bana yaptılar ama ben yapmam. Ben kimseye parayla küfür ettirmem.

İbra etmemek ne demektir? İbra etmezsiniz bir şey vardır, gidersiniz mahkemeye. Mahkemeye gidildi mi, gidilmedi. Neden ibra edilmedi o zaman?

Ya hiç mi iyi bir şey yapmadık! Bu dedikoduları hak ettik mi?

Ben Yıldırım Demirören gibi 10 milyon dolar ile kulübü alıp 330 milyon dolar ile bırakmadım. Yaptığımız işler ortada.

Şimdi krediler alındı. Onların hepsinde ne uğraşmalarımız var. Menajerlere ödemeler yaptırmışım. Bırakın menajeri bir kişiye 100 lira ödeme yapmadım. Ben para bulma tarafındaydım. Hangi menajere ödeme yaptırmışım?

Başkan arada konuşmalarında 'Muhalefet şöyle yapıyor' diyor. Bu muhalefet kim? Benden bahsediliyorsa bunun açıklıkla ifade edilmesi lazım. Ben böyle işlerin içine asla girmem.

Adem Ljajic ilk geldiği sene iyi oynadı. Biz de bonservisini aldık. Rachid Ghezzal geçen seneki gibi oynuyor mu? Hayır. Şimdi yönetim yanlış mı yapmış oldu? Futbolun içinde bunlar var.

Ben sanki başka bir yere hizmet ettim! Ben sanki gavuristandan geldim ya! Ben sizin aranızdan geldim."