Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi! Sergen Yalçın istifa etti

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta haftalardır geleceği tartışılan Sergen Yalçın'ın kaderi belli oldu. Şampiyon teknik adamın yönetime sunduğu istifa kabul edildi. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi. Teknik direktör Sergen Yalçın, ligdeki kötü sonuçların üzerine Borussia Dortmund'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde alınan 5-0'lık ağır yenilgi sonrası ipleri kopardı. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, yönetime istifasını sundu, siyah beyazlı yönetim ise kabul etti.

SON DARBE DORTMUND'DAN

Giresunspor'a 4-0 kaybedilen maç sonrası istifa eden ancak yönetim ve bir bölüm taraftarların desteğiyle görevine devam eden Sergen Yalçın için son nokta Borussia Dortmund mağlubiyeti oldu. 49 yaşındaki teknik adam bugün yönetime istifa kararını sundu. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim istifayı kabul etti.

"HEDEF GÖSTERİLDİM"

Sergen Yalçın'ın yakın çevresine "Jaap Uilenberg Adana Demirspor maçı sonrası beni hedef gösterdi ve o günden sonra toparlayamadık" dediği ifade ediliyor.

SERGEN YALÇIN YERİNE ÖNDER KARAVELİ

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta istifa eden olan Sergen Yalçın'ın yerine Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Kayserispor maçına altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli çıkacak.

Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de son 5 maçta galibiyet göremedi. Siyah-Beyazlılar 21 puanla 9. sırada bulunuyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde gruptan puan alamadan elendi.