Beşiktaş'ta Başkan Çebi'den Aboubakar itirafı

Usta yorumcu Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde Süper Lig'e dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli futbol adamı, yazısında ''Ahmet Çebi Başkan'la konuştum. Dediklerini yazıyorum... Aboubakar geçen sezonun sonunda yaptıklarından sonra Beşiktaş'ta kalamazdı.'' ifadelerini kullandı.

Usta yorumcu Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde Süper Lig'e dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Büyüka, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Aboubakar itirafını da yazısına ekledi.

İşte o yorumları:

Büyük takımları izlerken, diğer takımlarda öne çıkan, alın terini, emeğini ve yaratıcılığını ortaya koyan, sonuca etkili olan futbolcuları görmezden gelmeyelim. İşte çok konuşulacağına inandığım üç futbolcu; Alexandar Pesic, Erhun Öztümer (Karagümrük), Daouda Bamba (Altay) futbol dünyasında herkesin gözü dört büyüklerde... Oysa ligde ne oyuncular var... Büyük takımları izlerken, diğer takımlarda öne çıkan, alın terini, emeğini ve yaratıcılığını ortaya koyan, sonuca etkili olan futbolcuları görmezden gelmeyelim, tanıyalım...

Bu Beşiktaş Türkiye'ye yeter

- Yeni sezonda eski Beşiktaş'ı izledik.

- Hızlı, çabuk, atletik...

- Geçiş oyunlarında son sürat...

- Tek topu mükemmel oynuyor.

- Yan pas, geri pas yok.

- Tek hedef rakip kale...

- Avrupa'yı bilemem, bu Beşiktaş Türkiye'ye yeter...

İlk ağızdan!

- Ahmet Çebi Başkan'la konuştum. Dediklerini yazıyorum...

- Beşiktaş Yönetimi ile Sergen Yalçın arasında en ufak bir sorun yok.

- Aboubakar geçen sezonun sonunda yaptıklarından sonra Beşiktaş'ta kalamazdı.

- Erdal Torunoğlu transfer komitesinden istifa etmedi, devam ediyor.