Beşiktaş'ta Alex Teixeira 2 yıllık sözleşme imzalıyor

Beşiktaş, Brezilyalı Alex Teixeira ile prensip anlaşmasına vardı. Sözleşme iki yıllık olacak, maç başı ve bonuslar üzerinde pazarlıklar sürüyor. Sırada ise Diego Costa var.

AKŞAM

Transfer sezonu Salih Uçan'la açan ve ardından Mehmet Topal ile Kenan Karaman'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Alex Teixeira'la da prensip anlaşmasına vardı. Uzun uğraşlar sonunda Brezilyalı oyuncu ikna edilirken, 2 yıllık sözleşme konusunda da söz kesildi. 31 yaşındaki orta sahayla yıllık ücret konusunda anlaşıldı, menajerinin alacağı ücret, maç başı ve bonuslar üzerinde pazarlıklar devam ediyor. Bu sorunun da iki gün içinde çözülmesi ve ardından resmi imzanın atılarak Alex Teixeira'nın takıma katılması bekleniyor.

COSTA DA İMZA ATACAK

Teixeira'nın ardından Beşiktaş bir bomba daha patlatacak. Siyah-Beyazlılar, uzun görüşmelerin ardından Diego Costa'yı da ikna aşamasına geldi ve mutlu son çok yakın... Brezilya basını da Costa ile Beşiktaş arasındaki pazarlıklarda sona yaklaşıldığını duyurdu ve "Costa da Teixeira gibi seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak" denildi. Tek sorun 2 oyuncu da 7 aydır futboldan uzak.