Beşiktaş'ta Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas meselesi iyice kangrene dönüştü

Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı olan ve gözden çıkarılan Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas üçlüsüne takım bulunamıyor. Beşiktaş'a maliyetleri 5,6 milyon euronun üzerinde olan Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas, Siyah-Beyazlılarda kazandıkları parayı başka kulüplerden alamayacakları için ayrılığa yanaşmıyor.

Hürriyet

Beşiktaş'ta Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas konusu iyice kangrene dönüştü. Maliyetleri oldukça yüksek olan 3 futbolcuyla uzun süredir yollarını ayırma planları yapan Beşiktaş'ın eli kolu bağlandı.

"BU PARAYI BAŞKA YERDE ALAMAYIZ"

Transfer yapılabilmesi için eldeki oyuncularla vedalaşılması gerektiğine vurgu yapan siyah beyazlı idareciler özellikle kadro dışı bırakılan Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas ile yollarını ayırmak istiyor ancak sözleşmeleri sezon sonunda bitecek 3 oyuncu da Beşiktaş'ta kazandıkları paraları başka takımlarda alamayacakları gerekçesiyle kendilerine kulüp aramak yerine takımdan ayrı idman yapmayı tercih ediyor.

NE AYRILMAK İSTİYORLAR NE DE TEKLİF YAPAN VAR

Beşiktaş, kulübe yıllık maliyetleri 5.6 milyon euronun üzerinde olan 3 isimle vedalaşıp en azından sezonun geri kalan kısmı için maaş yükünden kurtulmak istese de Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas için kulübe gelen herhangi bir teklifin dahi bulunmadığı ortaya çıktı.