Beşiktaş'ta 2. Ayhan Akman vakası! 21 yıl sonra tarih tekerrür mü edecek?

2001 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş'tan Galatasaray'a imza atan Ayhan Akman gibi sarı-kırmızılılar ezeli rakibinden bir orta sahayı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor: Oğuzhan Özyakup... Oğuzhan'ın menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı. Eğer transfer gerçekleşirse Aslan, 21 yıl sonra Ayhan Akman transferi gibi ezeli rakibinden aynı bölgeye ve yine bonservissiz bir ismi kadrosuna katmış olacak.

Oğuzhan Özyakup ve Ayhan Akman... İkisi de Beşiktaş'ın çok önemli iki ismiydi. Oğuzhan, Beşiktaş'ın uzun yıllar kaptanlığını yaptı; Ayhan ise 1998'de Gaziantep'ten 6,5 milyon euro bonservis ödenerek transfer edildi. Fakat Ayhan Akman'ın kaderinde Galatasaray vardı ve eski futbolcu, futbola 11 yıl formasını giydiği sarı-kırmızılılarda veda etti. Şimdi de benzer durumun Oğuzhan Özyakup için söz konusu olduğu yüksek sesle dile getiriliyor.

Alex Teixeira transferi hayırlı olsun! Beşiktaş'a piyango gibi gelir

GALATASARAY'A OĞUZHAN ÖZYAKUP ÖNERİLDİ

Fanatik'te yer alan habere göre, yeni başkanın ve teknik direktörün kim olacağı konusundaki belirsizlik sürse de Galatasaray 'da transfer temasları devam ediyor. Orta sahaya önemli takviyeler yapması beklenen sarı-kırmızılı ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi. Uzun yıllardır Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi.

Çılgın proje! Dursun Özbek gelir gelmez bunu yapacak! Galatasaray'da 2017 esintisi

AYHAN AKMAN GİBİ GALATASARAY'DA YENİDEN DOĞABİLİR Mİ?

Formdan düşen, ancak bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcu hakkındaki son karar, sarı-kırmızılı kulübün 11 Haziran'da gerçekleşecek olan kongresinden sonra verilecek. Özellikle geride bıraktığımız sezonda forma şansı bulmakta çok zorlanan Oğuzhan, 17 maçta sadece 819 dakika şans bulabildi ve toplamda 1 asist yaptı.

Bu arada Galatasaray'a önerilen Oğuzhan'ın, Medipol Başakşehir, VavaCars Fatih Karagümrük ve Atakaş Hatay ile de transfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında.

Bir devrin sonu: Cristiano Ronaldo'nun tahtı yıkıldı

Ve Dusan Vlahovic daha fazla dayanamayıp bıraktı! İtalya'da gündeme oturdu