Beşiktaşlıları çıldırtacak Kenan Karaman gelişmesi! Valerien Ismael'den sürpriz çıkış

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, siyah-beyazlılara gelen her oyuncunun en iyi performansı göstermesi gerektiğini dile getirdi. Ismael, Kenan Karaman için ''İyi futbolcu. Gelecek sezon performansını oyuncuların artırmaya çalışacağız.'' derken, Gedson Fernandes ve Alexander Sörloth'a da değindi.

AA

Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Valerien Ismael, basın mensuplarına Beşiktaş gündemini değerlendirdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Kazancı ve Ismael, sohbet toplantısında bu sezon ve gelecek planlamaları konusunda görüşlerini aktardı.

Ceyhun Kazancı transferi bu sözlerle açıkladı: Neden olmasın?

VALERIEN ISMAEL: "GEDSON FERNANDES'İ BEĞENDİM"

Kendisinden önce transfer edilen Gedson Fernandes'i beğendiğini belirten Ismael, "Çok katkısı olacak. Önceden de tanıdığım bir oyuncu. Santrfor hassas bir bölge. Sörloth çok kaliteli bir oyuncu." diye konuştu.

Beşiktaş'ta oynattığı 3-4-3 sistemiyle ilgili eleştirilere değinen Ismael, İngiliz ekibi Chelsea'nin bu şekilde şampiyonluğa ulaştığını vurguladı.

Spor Toto Süper Lig'deki hakem tartışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Ismael, "Adana Demirspor-Trabzonspor maçındaki penaltıyı garipsedim. VAR sisteminin olduğu bir dönemde böyle bir penaltıyı garipsedim. Sezon ilerledikçe bu konuların da oturacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Mario Gomez etkisi yapar" Süper Lig devi golcü transferini bitiriyor

KENAN KARAMAN SÖZLERİ...

Performansı eleştirilen Kenan Karaman'a değinen Ismael, "Kenan Karaman iyi futbolcu. Almanya'dan kendisini tanıyorum. Bu sezon birçok futbolcu performansının altında kaldı. Gelecek sezon odaklanacağımız konulardan biri de bu oyuncuların performansını artırmak olacak." diye konuştu.

Ismael, gelecek sezon öncesi kamp çalışmalarını da Avusturya'da yapacaklarını sözlerine ekledi.

57 milyon euroluk tarihi Rıdvan Yılmaz planı! Premier Lig'e taze kan