Beşiktaş'ın yeni hocası Bruno Pinheiro Fenerbahçe derbisinde Kadıköy'de

Beşiktaş'la 1.5 yıllık anlaşma imzalamak için bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Portekizli hoca Bruno Pinheiro yardımcılarıyla birlikte toplam 600 bin euro alacak. Derbiyi de tribünden takip edecek.

AKŞAM

Şafak GÖZMEN

Sergen Yalçın'ın istifasının ardından Beşiktaş'ta yaşanan hoca belirsizliği sona eriyor. Kara Kartal'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de onayıyla bu konuda yetkilendirilen Yönetici Ceyhun Kazancı, Bruno Pinheiro ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varmıştı. Portekizli teknik adamın İstanbul'a gelme planı Estoril kulübünün kalması konusunda ısrarcı tutumu yüzünden aksadı. Ancak Portekizli genç teknik adam Estoril'in 5 yıllık sözleşme uzatma teklifine rağmen, tercihini Beşiktaş'tan yana kullanacağını bildirdi.

HOCAYLA GÖRÜŞECEK

Estoril ile dün akşam veda maçına çıkan Bruno Pinheiro'nın bugün ya da yarın İstanbul'a gelip, derbi karşılaşmasını tribünden izlemesi bekleniyor. Daha önce Beşiktaş'ın oynadığı tüm maçları dikkatli bir gözle takip eden Portekizli genç hoca Bruno Pinheiro'nun, derbi kadrosuna müdahale etmeyeceği ancak takımı hazırlayan Önder Karaveli'nin görüş istemesi halinde, onunla izlenimlerini ve tavsiyelerini paylaşacağı da öğrenildi.

AYNI PARAYI KAZANACAK

Takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerinden uzak kalması ve gelirlerin de bu oranda olumsuz etkilenmesi nedeniyle ayağını yorganına göre uzatma konusunda titiz davranan Beşiktaş yönetiminin Portekizli genç hoca Bruno Pinheiro ile yardımcılarının alacağı ücret dahil yıllık 600 bin euro karşılığı anlaşma imzalayacağı da öğrenildi. Estoril'den de aynı parayı kazanan Portekizli teknik adamın, kariyerinde sıçrama yapmak istediği için aynı ücretle Beşiktaş'ı tercih ettiği de bildirildi.