Beşiktaş'ın maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi maçında Beşiktaş, Skenderbeu Korçe takımıyla karşılaşacak. Peki Beşiktaş-Skenderbeu Korçe saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Devler Ligi'nden sonraki en büyük turnuva olan UEFA Avrupa Ligi'nde  temsilcimiz Beşiktaş, Arnavutluk takımı Skenderbeu Korçe takımıyla İstanbul'da karşılacaşak. 

Olimpiyat stadında oynanacak maç saat: 20:00'de başlayayacak. Maç canlı olarak Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak.

TAKIMLARA DAİR KISA NOTLAR

Beşiktaş Avrupa Ligi'nde grup aşamalarında oynadığı son 13 maçta yenilgi yüzü görmedi (7 Galibiyet 6 Beraberlik).

Avrupa Ligi'nde oynadığı son 14 maçın 13'ünde rakiplerine gol atmayı başaran Beşiktaş, son dokuz maçta rakiplerine birden fazla gol atamadı (toplamda sekiz gol).

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde oynadığı son üç maçı 1-1'lik skorlar ile sonuçlandı.

Beşiktaş daha önce Avrupa kupalarında Arnavutluk takımları ile üç kez oynadı ve bu maçların tamamını gol yemeden kazandı.

Avrupa Ligi'nde evinde oynadığı son 10 maçta sadece bir mağlubiyet alan Beşiktaş (5 Galibiyet 4 Beraberlik), bu 10 maçın dokuzunda rakiplerine gol atmayı başardı (toplamda 13 gol).

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele eden Skenderbeu, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Sporting Lisbon karşısında almıştı (3-0).

Skenderbeu Avrupa kupalarında oynadığı (eleme maçları da dahil) 11 deplasman maçında sadece bir galibiyet elde etti (2 Beraberlik 8M).

Atiba Hutchinson Avrupa Ligi'nde bu sezon en çok isabetli pas atan oyuncu (307)

Skenderbeu bu sezon Avrupa Ligi'nde en çok faul yapılan takım konumunda (70)

Beşiktaş bu sezon Avrupa Ligi'nde Liverpool'un ardından (35) en fazla isabetsiz şut çeken takım (32)

Beşiktaş Avrupa Ligi'nde rakip sahada en fazla top kazanan takım konumunda (80)

Bu sezon Avrupa Ligi'nde hücum bölgesinde en az pas denemesi yapan takım Skenderbeu (266)

Beşiktaş bu sezon Avrupa Ligi'nde Borussia Dortmund'un ardından (95) açık oyunda en çok orta denemesinde bulunan ikinci takım olurken (85),

Skenderbeu bu alanda ligin son sırasında yer alıyor (25)

İDDAA ORANLARI

Beşiktaş:         1.80

Beraberlik:       3.90
Skenderbeu Korçe: 2.60

Skenderbeu, Beşiktaş maçına hazır

Arnavutluk'un Skenderbeu ekibi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, teknik direktör Mirel Josa yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı.

Arnavut ekibinin, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışması yaptığı bildirildi.

Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa "Üzerimizde bir baskı yok"

Josa, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmada rakiplerine göre daha rahat olacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Josa, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu ve grupta daha iyi bir konumda bulunması gerektiğini belirtti.

Mirel Josa, grupta Sporting Lizbon karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını dile getirerek, "Sportig Lizbon galibiyeti önümüzü açtı. Önemli olan yarınki maçta oyuncularımın sahaya yansıtacağı mücadeledir. Hedefimiz grupta iyi sonuçlar almaktı. Dolayasıyla üzerimizde bir baskı yok. Beşiktaş'a karşı biraz daha rahat oynayabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Karşılaşmada savunma güvenliğini ön planda tutmaya çalışacaklarını belirten Arnavut teknik adam, "Beşiktaş'ın çok iyi oyuncuları var. Çok çabuk organize olan ve topa sahip olmaya çalışan bir takım. Ayrıca yarın iyi bir seyirci önünde oynayacağız. Bunun için çok mutluyuz. Futbolcuların bu durumda daha güzel bir oyun sergileyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı

Skenderbeu'nun orta saha oyuncusu Sabien Lilaj ise ilk kez katıldıkları Avrupa Ligi'nin tadını çıkartmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bu arada Arnavut ekibinin trafiğe takılması nedeniyle basın toplantısı 15 dakika geç başladı.