Beşiktaş'ın Edin Dzeko teklifi belli oldu

Diego Costa ile görüşmelerini sürdüren Siyah Beyazlı yönetim, Edin Dzeko ile de masaya oturup teklif yaptı. Beşiktaş yıllık 2.8 milyon euronun yanı sıra maç başına 20 bin euro önerdi. Edin Dzeko'dan yanıt bekleniyor.

Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ın gidişinin ardından forvet transferi için büyük çaba harcayan Beşiktaş büyük bombayı patlatıyor. Bonservisi elinde olan Diego Costa ile pazarlıklarını sürdüren Siyah- Beyazlılar, Roma'nın dünyaca ünlü forveti Edin Dzeko ile de masaya oturdu.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI

Beşiktaş yönetimi 35 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 yıllık sözleşme teklif etti. Siyah-Beyazlılar'ın 2.8 milyon Euro garanti ücret ve maç başına 20 bin Euro önerdiği de belirlendi.

ROMA BONSERVİS İSTEMİYOR

Alınan bilgilere göre Roma 1 yıl sözleşmesi kalan Edin Dzeko'nun maaşından kurtulmak istiyor. Bu nedenle Boşnak yıldızın bonservisi için talepte bulunmayacakları ifade ediliyor.

F.BAHÇE'NİN DE İLGİSİ VAR

Aynı Beşiktaş gibi forvet arayan Fenerbahçe'nin de Dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. Tecrübeli yıldıza Arap ülkelerinden de talipler var.