Beşiktaş'ı yıkan Miralem Pjanic haberi! Herkes kalmasını beklerken, takasa kurban gidiyor

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, Napoli'ye gidiyor. Katalan kulübü, Koulibaly'yi almak için İtalyan ekibine, Miralem Pjanic ve para önerdi.

AKŞAM

Miralem Pjanic'in Beşiktaş macerası haziran ayında sona erecek... Sezon başında Barcelona'dan kiralanan Boşnak oyuncunun önümüzdeki yıl Napoli'de forma giyeceği belirtildi.

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Barcelona, Napoli'den Koulibaly'yi istedi ve karşılığında Pjanic'i önerdi. Haberde; Koulibaly'nin menajeri Fali Ramadani'nin geçtiğimiz günlerde Barcelonalı yetkililerle görüştüğü ve ardından Katalanlar'ın teklifini Napoli'ye ilettiği belirtildi. İtalyanların iddiasına göre; Barcelona, Koulibaly için Napoli'ye bir miktar ücret ve Beşiktaş'ta forma giyen Miralem Pjanic'i önerdi.

Görüşmelerin devam ettiği vurgulanırken, Pjanic'in bu transferde bir sorun çıkarmayacağı da belirtildi. Keza Boşnak orta saha, daha önce yaptığı açıklamada İtalya'ya dönmek istediğinin altını çizmişti.

Serie A'da Roma ve Juventus formaları da giyen Pjanic, 2020 yazında Torino ekibinden Barcelona'ya 60 milyon euroya transfer olmuş ve bu sezon başında da Beşiktaş'a kiralanmıştı. Xavi tarafından kadroda düşünülmeyen Pjanic, seneye yine İtalya'da oynayacak gibi...