Beşiktaş'a Vida müjdesi

Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Hırvat oyuncu, dün takımla çalışmalara başladı. Necip de takım çalışmasında yer aldı. Diğer sakat isimlerin ise tedavilerine devam edildi.

AKŞAM

Sakatlıklarla başı dertte olan Beşiktaş'a Hırvat stoperi Domagoj Vida'dan müjdeli haber geldi. Siyah-Beyazlılar'ın Vodafone Park'ta oynadığı Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan tecrübeli yıldızın üç haftalık tedavisi tamamlandı ve Vida takımla antrenmanlara başladı. Hırvat oyuncunun yarın oynanacak olan Demir Grup Sivasspor maçında oynayıp oynamayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, son kararını maç günü verecek. Domagoj Vida'nın ise Demir Grup Sivasspor karşısında forma giymek istediği belirtildi.

7 İSİM MİLLİ ARADA DÖNECEK

Siyah-Beyazlı takımda sakatlığını atlatan kaptanlardan Necip Uysal da dün takım çalışmasında yer aldı. Tecrübeli oyuncunun yarınki Sivas maçı kadrosunda olması bekleniyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Atiba, Pjanic, Ghezzal, Welinton, Larin, Montero, N'Koudou ve Mehmet Topal'ın tedavilerine devam edildi. Mehmet Topal hariç diğer 7 ismin milli arada takıma katılması bekleniyor.