Beşiktaş'a Portekizli stoper! Kartal, Domingos Duarte'de sona yakın

Süper Lig'de zor bir sezon geçiren Beşiktaş, ara transfer dönemi çalışmalarında vites yükseltti. Siyah-beyazlılari stoper pozisyonu için Getafe'de forma giyen Domingos Duarte'yi kısa bir süre içerisinde kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Savunma hattında sıkıntılar yaşayan ve sezon başından bu yana soruna çare bulamayan Beşiktaş, Fernando Santos'un talebi doğrultusunda stoper transferinde önemli aşama kaydetti.

Newcastle United'dan Jamaal Lascelles ile prensipte anlaşan, İngiliz ekibiyle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Sercan Dikme'nin haberine göre La Liga takımlarından Getafe'de oynayan Domingos Duarte'de sona yaklaştı.

Beşiktaş, Getafe forması giyen 28 yaşında ve 1.92 boyunda olan Portekizli stoper Domingos Duarte'yi bonservisiyle kadrosuna katmak için İspanyol ekibiyle büyük oranda anlaşma sağladı.

Siyah-beyazlılar, Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'nun da istediği Domingos Duarte için Getafe ile 3 milyon bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Anlaşmadaki son detaylarının da görüşülmesinin ardından Domingos Duarte'nin İstanbul'a gelmesi bekleniyor.