Beşiktaş'a Luis Campos ve Sensibile engeli! 'Transfer cepte' derken...

Galatasaray'da Luis Campos ve Pasquale Sensibile, Beşiktaş'ın da devreye girdiği Atakan Karazor transferi için bastırıyor. Daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Atakan Karazor için Beşiktaş da devreye girmişti. Siyah-Beyazlıların Atakan Karazor'a talip olmasının ardından Galatasaray'da bu kez Luis Campos ve Pasquale Sensibile dümene geçerek oyuncuyu ezeli rakibine kaptırmadan transferi gerçekleştirmek için görüşmelere başladı.

aksam.com.tr

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Atakan Karazor savaşı alev aldı. Sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Atakan Karazor için geçtiğimiz günlerde Beşiktaş devreye girmişti. Bunun üzerine Galatasaray'da Luis Campos ve Pasquale Sensibile sazı eline aldı. İkili, gurbetçi futbolcuyu ezeli rakibine kaptırmadan işi bitirmek için görüşmelere başladı.

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak iddia! '22 Şubat itibarıyla bitti'

LUIS CAMPOS VE PASQUALE SENSIBILE'DEN KARŞI ATAK

Sezon başında Rachid Ghezzal ve ara transfer döneminde Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, Atakan Karazor'da elini çabuk tutarak ezeli rakibine karşı atak yapma amacında.

TAM BİR JOKER: ATAKAN KARAZOR

Stuttgart ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Atakan Karazor, ön libero mevkisinin yanı sıra stoperde de görev alabiliyor. Bu sezon Alman ekibinde 16 maça çıkan Atakan Karazor 1 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

'Kerem Aktürkoğlu anlaştı' dedi, Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece bombayı patlattı! Mesut Özil detayı...

aksam.com.tr