Beşiktaş'a git Dele Alli

İngiliz futbol insanı Harry Redknapp, Dele Alli'nin Beşiktaş'a gitmesinin kariyeri açısından iyi olacağını söyledi ve “Beşiktaş'ta yeniden başlayabilir” dedi.

AKŞAM

Geçen sezon Miralem Pjanic'i kadrosuna katarak Avrupa'da büyük ses getiren Beşiktaş, yine aynı etkiyi yaratmaya hazırlanıyor. Hedefteki isim ise; Everton'un İngiliz yıldızı Dele Alli... Everton'la prensip anlaşmasına varan Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki orta sahayla da görüşmelerini sürdürüyor.

İngiliz ekibi, son kararı oyuncuya bıraktı. Beşiktaş da Alli'ye yıllık 2.2 milyon euro artı bonuslar şeklinde ücret önerdi. İngiliz yıldız teklife sıcak, anlaşma yakın. Dele Alli'nin Beşiktaş'la anlaşma aşamasına gelmesi İngiliz basınında da geniş yankı uyandırdı.

Ülkenin önemli basın organlarından olan Daily Mail haberi; "Alli Beşiktaş'a uçmaya hazır" başlığıyla verdi ve bu transfer için Tottenham eski teknik direktörü olan Harry Redknapp'tan görüş aldı.

Redknapp ise şunları söyledi:

Uzun yıllar İngiltere'nin orta saha oyuncusu olacak görüntüsü verdi ama oyuna olan sevgisini kaybetmiş durumda. Bu ideal bir hamle değil ama kariyerini canlandırabilir ve Beşiktaş'ta yeniden başlayabilir.