Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber...

Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok kritik bir mücadeleyi kazandı, Cenk Tosun'u kaybetti... Siyah-beyazlıların yıldız golcüsü, maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Dizinden sakatlanan ve acılar içerisinde yerde kalan Cenk, sedyeyle kenara alındı. Diz kapağı dönen tecrübeli futbolcu, sezonu kapattı...

AA

Süper Lig'in 34. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan Beşiktaş'ın milli oyuncusu Cenk Tosun, uçakla İstanbul'a götürüldü.

Maçın 75. dakikasında mavi-beyazlı oyuncu Leo Schwechlen ile girdiği ikili mücadele sonrasında Cenk Tosun yerde kaldı.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdüğü çalması ve kulüp doktorlarının sahaya çağrılmasıyla oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı.

Ardından sedye ile saha kenarına alınan Cenk Tosun'a doktorlar soyunma odasında da müdahale etmeyi sürdürdü.

Kara Kartal, adım adım zafere uçuyor! 2-4

Maçın bitiş düdüğü ile özel bir hastaneye ait ambulansa alınan golcü futbolcu, özel uçakla İstanbul'a götürülerek tedaviye alınacak.

Cenk Tosun'un diz kapağında problem olduğu belirtildi.

Sergen Yalçın: Bu ligde kimse 8'de 8 yapamaz

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın da düzenlenen basın toplantısında "Cenk Tosun ciddi bir sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı. Her halde 5-6 aylık bir süre Cenk'i göremeyeceğiz gibi görünüyor." dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Emrah Başsan'dan maç sonu olay sözler: Bazı takım arkadaşlarım...